kontakt-prodaje-Instagram-profila

Kontaktirajte nas putem telefona:

0612192473 (Stefan).

Još uvek niste videli našu ponudu?

Učinite sve da svoje proizvode prodate putem kontakta za prodaju profila i time ćete za kratko vreme biti prvi?

2020 je godina Instagrama. Platforma se nalazi među vodećim društvenim mrežama 6 širom svijeta prema Statistu sa milijardu aktivnih računa mjesečno. Blogeri u raznim nišama koristili su ga kako bi dosegli hiljade pratilaca i pojačali interakcije na svojim kanalima i blogovima.

Bilo da odlučite da Instagram napravite jedan od vaših glavnih kanala za društvene medije ili samo malenu platformu za generisanje saobraćaja, učenje kako ga koristiti će raditi samo u vašu korist.

Nakon što promenite lozinku na mejl adresi, postajete sigurni da ste jedini i potpuni vlasnik Instagram profila. Instagram je besplatna aplikacija koja svojim korisnicima omogućava obradu i deljenje fotofrafija na društvenim mrežama kao što su FejsbukTviterTamblerFliker, Fourskver itd. putem Android i iOS platforme. Instagram je kreiran i pokrenut u oktobru 2010. godine. U aprilu 2012Facebook je kupio Instagram za otprilike jednu milijardu američkih dolara. 

Ukoliko kontakt za prodaju profila nije dostupan za javnsost sigurni ste da ćete ostvariti veliku zaradu putem ove platforme

Na Instagram korisnici, kao što je već rečeno, mogu da ubacuju fotografije i kratke video.U 2012. godini Instagram se prvi put spominje kao društvena mreža. Korisnici su od tada omogućeni da se povežu sa drugim korisnicima koji imaju Instagram nalog i da prate sve njihove objave

Ne možete isključiti an tačnu analizu publike želite da dođete na Instagram ako želite da platforma radi za vas – a pre svega, morate da saznate da li je bar deo vaše ciljne publike zapravo na Instagramu.

Mark Verhovski, vlasnik Američka asocijacija webmastera (AWA), postavlja strategiju koju AWA koristi da bi Instagram radio za svoj brend: