kontakt-prodaje-Instagram-profila

Ukoliko već posedujete Instragram profil i želite da unapredite vaše poslovanje, osim prodaje, u ponudi imamo i mogućnost profesionalnog vođenja vaših Instragram stranica. U zavisnosti od vaših zahteva, pripremili smo za vas sledeće ponude za održavanje Instagram profila:

OSNOVNI PAKET

90€ / 30 dana

Održavanje-Instagram-profila
 • Organski rast profila (follow/unfollow).

 • Postavljanje sadržaja (fotografija, video, stori).

 • Kopirajting (profesionalni opisi objava).

 • Postavljanje heštegova.

Održavanje Instagram profila učiniće da vaš Instagram profil poprimi jedan drugačiji oblik. Za svega nedelju dana promenićemo u vaše ime kompletan izgled i temu vašeg naloga. Ubacićemo za vas dodatne fotografije, storije i sve ostalo. Nećete prepoznati svoj Instagram profil u ovih 10 koraka. Za više informacija posetite naš sajt.

Kontaktirajte nas putem Instagram profila, facebook naloga, pozivom na broj, slanjem poruke. U mogućnosti su nam i plaćanje pouzećem i dostava na kućnu adresu. Kupovina je sigurna, proverena. Poslujemo već 4 godine.

PROFESIONALNI PAKET

180€ / 30 dana

Održavanje-Instagram-profila
 • Organski rast profila (follow/unfollow)

 • Postavljanje sadržaja (fotografija, video, stori).

 • Kopirajting (profesionalni opisi objava),

 • Postavljanje heštegova.

 • Izrada logoa i početnih stori fotografija,

 • Sponzorisanje profila.

 • Interakcija sa klijentima (odgovaranje na poruke, komentare i mejlove).

Za održavanje Instagram profila potrebne su nedelje mukotrpnog rada na njemu i smaranje

Vaša biografija, vaša fotografija i najnovije stavke na vašem profilu biće promenjeni do neprepoznatljivosti. Nećete više ni primetiti da vam dolaze pratioci. Pratioci su ljudi iz Srbije i regiona, prava publika, nisu kupljeni botovi. Botova i arapa nema, možete se i lično uveriti u to. Sve je organiski skupljano i kupovina kod nas je sigurna. Ovaj tekst pišem jer sam se smorio kao plovak od pravljenja profila. Žao mi je što nemam vremena da se više posvetim uređivanju našeg sajta. Ali jbg.

 Moram ovim da se bavim iako me mrzi. Fakultet mi ne ide, zato radim Instagram profile. Tako je to u Srbiji i regionu. Pratioci su bar pravi, kad više ništa nije pravo.

Ukoliko kupim nalog kako će se formirati cena paketa?

Toliko je dosadno kucati tekst iz glave. Ovo kucam samo da zadovoljim kriterijume seo optimizacije sajta. Opis Instagram profila – recite nešto poput: „kliknite ispod da biste dobili besplatne fotografije“ – ali takođe navedite vašu link na slikama koje šerujete.

Npr, ako ste deli fotografiju sjajne torte od tikve, možete napisati: „Da li biste voleli komad ove jebene pite? Zatim pratite link u mom profilu. “ Ovim metodom, moraćete puno promeniti link u vašoj biografiji, ali to će biti vredno. 

Kontaktiraj me

Stefan
11000 Beograd

2 thoughts on “Održavanje

 1. Kupio sam profil od Stefana i nemam ni najmanju zamerku. Poštena saradnja, vidi se da ima iskustva u poslu. Sve najbolje i od mene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *