otkup-Instagram-profila

Osim prodaje, vršimo i otkup Instagram profila po najvećim cenama, koje se formiraju u zavisnosti od potražnje.

Da biste ostvarili saradnju sa nama, neophodno je da ispunjavate određene uslove.

Uslovi su sledeći:

  1. Pratioci su pravi,

  2. Po državama dominira: Srbija,

  3. Po polu dominiraju: Žene,

  4. Lično preuzimanje u Beogradu.

Ukoliko vaš profil ispunjava neophodne uslove, javite nam se na kontakt telefon +381 61 2192473, kako bismo se dogovorili oko uslova kupoprodaje.

Kako da uz otkup Instagram profila steknete zarada na Internetu?

U ponudi imamo i opciju zarade na Internetu, gde vršimo otkup Instagram profila na teritoriji Beograda. Potrebno je da profili budu sa domaći pratiocima, iz Srbije i regiona, da su punoletni, ženski pratioci ili muški pratioci. Da profil nije mlađi od mesec dana i da poseduje originalan verifikovan mejl. Uslovi su obavezni, u suprotnom nećemo vršiti otkup Instagram profila.

Cene koje za vas nudimo su najveće na tržištu i formiraju se na osnovu potražnje. Formirajte svoj brend i izgradite svoje ime u poslovnom svetu Internet marketinga. Kako da dođete do pratilaca? Brzo i jednostavno dođite do follower i followersa za samo mesec dana. Tako se radi na ovom profilu sa uspehom.

Šta ako profil padne ili nestane? Kako ga vratiti brzo?

Ne postoji mogućnost da vam Instagram deaktivira profil ukoliko ne kršite smernice Instagram zajednice. U tom slučaju Instagram vam može privremeno blokirati profil, ne i trajno. Blokade uključuju zabranu objavljivanja fotografija, storija, tekstova i slika. Najbolje vreme za objavljivanje vaših fotografija je ponedeljkom oko 19.00 časova po lokalnom vremenu.

Budite primećeni na Instagramu i izgradite lep i atraktivan profil. Tako je moguće i ostvariti zaradu na Internetu, ako vršite reklame. Za više informacija pozovite nas na broj telefona koji je ostavljen u uvodu. Laka i brza saradnja formiraće i cenu, koja zavisi od potražnje u trenutku za Instagram naloge. To je to za sad.

Kontaktiraj me

Stefan
11000 Beograd